Belépés  |   Regisztráció  |   Hírlevél

Az általános szerződési feltételeket elolvastam és azokkal egyetértek.

0

Az Ön kosara üres

Lineablu Vizes bázisú pác

<< Vissza

Ár: 0 Ft /liter

Kategória:kültéri anyagok / fa

Mennyiség:

liter

Leírás:

Védelmet biztosít vagy felfrissíti az újonnan felvitt vagy korábban pácolt faanyagot. UV védelem.

Az pác belső vagy külső fafelületek kezelésére használható. UV védelmének köszönhetően rendkívüli rugalmassággal látja el az anyagot a hőmérséklet változása ellen. Különleges összetevői elősegítik a fa lélegzését, ezáltal megőrizve a fa természetes szépségét.

Alkalmazási terület: összetételének köszönhetően kiváló külső hatásnak kitett faanyagokhoz (erkély, faburkolat, gerenda, faház, kerítés, pavilon)

Felvitele: ecsettel vagy szórófejjel. Új fafelület esetén: Csiszolja át a felületet 150 szemcsenagyságú (grites) csiszolópapírral. Ezután vigye fel az impregnálót egy vagy két rétegben a csiszolt felületre. Ezután alkalmazhat bevonót is, kültérre HF 20-t, viaszos HI 231-t és lakk/zománc HL 20-t. A legfelső réteg 4-6 óra alatt szárad.

Korábbi festékréteggel rendelkező felület esetén: Ha az anyag csak pácolva volt, távolítsa el a szennyeződést, tisztítsa meg a felületet, szükség esetén csiszolja át, ezután vigyen fel HF 20-as pácot egy vagy két rétegben. Bevonóval kezelt felületnél távolítsa el a réteget maradéktalanul, és új fafelületként kezelje.

Fontos! A fehér HI 2019 impregnáló csak a HL 20 lakk/zománccsaládhoz használható, ill. csak páchoz. Nem lehet bevonóval, HF 20-as szerrel, viaszos HI 231-es réteggel fedni.