Belépés  |   Regisztráció  |   Hírlevél

Az általános szerződési feltételeket elolvastam és azokkal egyetértek.

0

Az Ön kosara üres

Lineablu Vízbázisú bevonó

<< Vissza

Ár: 0 Ft /liter

Kategória:kültéri anyagok / fa

Mennyiség:

liter

Leírás:

Védi a fát a nedvességtől és a párától, vízlepergető, kiváló ellenálló képesség és hosszan tartó védelem, nem repedezik.

Védő fedőréteget képez, nem repedezik. Mindenféle korábbi rétegen alkalmazható (még a szintetikus rétegeken is). Ideális minden típusú anyag időjárás elleni védelmére, emellett kiemeli a fa természetes szépségét. Kiválóan alkalmazható fakeretek, ablakok karbantartására is.

Alkalmazási terület: külső, időjárási viszontagságoknak kitett fa anyagokhoz (fakeretek, erkély, deszkázat, gerenda, faház, cölöpkerítés).

Felvitele: ecsettel vagy szórófejjel.

Új fán történő alkalmazása: Először 150-es szemcsenagyságú (grites) csiszolópapírral csiszoljuk át a fafelületet, majd vigyük fel a H 20-ast egy vagy két rétegben. A fabevonó lazúr alkalmazása után várjon, míg megszárad. Szükség esetén hígítsa a lazúrt 37,5-75 ml vízzel, a rétegeket ecsettel vagy spray-vel vigye fel. A két réteg felvitele között maximum 4-6 órát várjon, csiszolás a második réteg felvitele előtt nem szükséges. Ha hosszabb idő telik el a második réteg felvitele előtt, akkor csiszolja át a felületet 280 szemcsenagyságú (grites) csiszolópapírral.

Korábbi festékréteggel rendelkező felület esetén: Csiszolja át a felületet 280 szemcsenagyságú (grites) csiszolópapírral. Ezután vigye fel a H 20-ast egy rétegben. Ha a felület erősen kopott vagy sérült, távolítsa el a régi réteget 80-150 szemcsenagyságú (grites) csiszolópapírral. Ezután ugyanúgy alkalmazza, mintha új felület lenne.