Belépés  |   Regisztráció  |   Hírlevél

Az általános szerződési feltételeket elolvastam és azokkal egyetértek.

0

Az Ön kosara üres

Lineablu Vízbázisú bevonó padlóhoz

<< Vissza

Ár: 0 Ft /liter

Kategória:beltéri anyagok / padló

Mennyiség:

liter

Leírás:

  • Védőréteget képez.
  • Magas védelem a karcolásokkal szemben.

Ez a termék különösen erős, kopás és karcolás ellenálló. Könnyen felvihető. Felvitele után magas fokú tapadást biztosít bármilyen fa padlóhoz.

Alkalmazási terület: Csak belső használatra (fa padlók, lépcsők, parketták).

Felvitele: ecsettel vagy lakkhengerrel.

Új fafelület esetén: A HP 1000-es csiszolólakkot vigye fel 280-320-as szemcsenagyságú (grites) csiszolópapírral. Egy vagy két rétegben vigye fel az anyagot. Az első réteg felvitele után 4 órát kell várni, majd újból csiszolja át a felületet 280-320-as szemcsenagyságú (grites) csiszolópapírral, ezután a második réteg felvihető. Száradási idő: 24 óra. Ha színezni szeretné a padlót, akkor alkalmazzon HC 33-as vagy HI 20-as pácot mielőtt felvinné a HP 1000-es csiszoló lakkot.

Korábban már kezelt, bevonóval rendelkező fafelület esetén: Ideális az erősen megkopott, karcos padló javításához. Csiszolja át a felületet 280-as szemcsenagyságú (grites) csiszolópapírral, majd vigye fel az anyagot egy vagy két rétegben 2-4 órát várva a rétegek felvitele között. Ha 4 óránál többet vár, akkor át kell csiszolni a felületet 320-as szemcsenagyságú (grites) csiszolópapírral a felvitel előtt. Száradási idő: 24 óra